Lubrifianți produși doar în Olanda, de înaltă calitate, distribuiți în România prin
Armos Lubricants

 AIMOL produce lubrifiannți de calitate superioară pentru fiecare aplicație industrială, pentru industria auto, atât cea destinată publicului larg cât și pentru motosport. Aplicând toate tehnologiile disponibile la ora actuală, pe care noi le-am îmbunătățit semnificativ în ultimii 30 de ani, putem garanta performanțe ”fară-frecare” (friction-free) pentru echipamentele de transport sau echipamentele industriale. AIMOL garantează produse de calitate înaltă pentru toate utilajele și motoarele.

AIMOL recunoaște că piața de astăzi trebuie abordată total diferit. Orientarea către clienți este un factor cheie și totuși este ignorat foarte des. Deși se consideră o prioritate ascultarea doleanțelor clienților, în realitate prea puțină atenție se acorda acestui fapt.

AIMOL a idetificat acest lucru ca fiind un factor principal în a servi piața cu succes. Nu este de ajuns să asculți cerințele clientului/pieței ci și să reacționezi rapid când acestea apar, lucru pe care noi l-am înțeles încă de la început; am înțeles piața și oamenii ce operează în ea.

O abordare cu succes a pieței necesită mai mult decât un produs bun și o marcă foarte cunoscută. AIMOL a înteles că un client modern cere - în afară de produse de înaltă calitate la prețuri competitive - suport activ ca și contact personal, publicitate activă, o bună distribuție, modalități de împachetare moderne și variate și nu în ultimul rând un bun sortiment de produse.


VEZI AICI PRODUSELE