Aimol Hydrotech HVLPD 46

3.676,43 RON

Ulei mineral hidraulic proprietăți de dispersie a detergenților.

AIMOL Hydrotech HVLPD este un fluid hidraulic de înaltă performanță dezvoltat pe baza tehnologiei avansate de uleiuri de bază și pachete de aditivi. Acesta aparține clasei de lichide hidraulice de spălare-dispersie și asigură funcționarea fiabilă a sistemelor hidraulice în care poate intra apa. Emulsifierea nu afectează filtrabilitatea uleiului și protecția anticorozivă a acestuia. Datorită utilizării pachetelor de aditivi fără cenușă (zinc-free), acestea au o stabilitate termică ridicată si menține particulele de contaminanți într-o stare suspendată fin dispersată în timpul funcționării, ceea ce garantează puritatea și stemului. Poate fi utilizat în sisteme cu acoperire de bronz și argint.

AIMOL Hydrotech HVLPD este ideal pentru sistemele hidraulice în care este imposibil scurgerea apei din sistem, precum și pentru sistemele hidraulice din echipamentele de prelucrare a metalelor în care se utilizează fluide emulsionabile de tăiere (SOFC). Rezidurile de ulei hidraulic în astfel de sisteme sunt emulsionate atunci cand lichidul de răcire intră în acestea, astfel încât acestea nu cauzează formarea unui strat de ulei pe suprafața sa și astfel efectul negativ asupra biostabilității este redus.

AIMOL Hydrotech HVLPD, datorită indicelui sau înalt de vâscozitate, asigură o performanță excelentă în sistemele care operează într-o gamă largă de temperaturi și sarcini (toate sezoanele).

La comanda

Descarcă fișierele de aici