Aimol Turbo XLD 15W-40 - 205l

5.027,68 RON

Ulei de motor de camioane si utilaje mid-SAPS.

 AIMOL Turbo XLD 15W-40 este un ulei de calitate superioara SHPD (Super High Performance Diesel) cu un continut scazut de cenusa sulfatata, sulf si fosfor (Mid SAPS) si cele mai performante proprietati pentru utilizarea in motoarele moderne EURO 4/5 precum si Euro- 6, cu toxicitate redusa la evacuare ai echipate cu catalitizator si filtre de particule DPF. Recomandat pentru motoare cu recircularea gazelor de esapament (EGR), precum si fara acestea. Combinatia perfecta de ulei de motor de inalta performanta, combinata cu protectia versatila pentru motoarele de mare putere.

AIMOL Turbo XLD 15W-40 maredte durata de viata atat a motoarelor diesel, cat si a motoarelor pe benzina de la producatorii europeni, japonezi si americani si are, de asemenea, intervale de schimb ridicate conform recomandarilor producatorilor de autovehicule. Uleiul a fost dezvoltat pe baza tehnologiei avansate de amestecare a uleiurilor de baza de inalta calitate din grupa II, a componentelor sintetice, precum si a unui pachet de aditivi de ultima generatie, care se reflecta in cresterea continutului de antioxidanti, dispersanti, detergenti si proprietati de anti-uzura.

AIMOL Turbo XLD 15W-40 este creat cu un continut ridicat de aditivi si componente sintetice care controlează eficient formarea de acizi si calamina, prevenind astfel coroziunea, uzura si depunerile in motor.

In stoc

Descarcă fișierele de aici