Aimol Turbo Synth Ultra 5W-30 205l

8.379,41 RON

Ulei de motor sintetic cu conținut scazut de cenușă, pentru utilizare în motoare cu încărcătură ridicată, diesel, benzină sau gaz.

AIMOL Turbo Synth Ultra 5W-30 este un ulei de motor full sintetic UHPD (Ultra High Performance Diesel) cu conținut redus de cenușă, sulf și fosfor (SAPS Low). Prezintă cea mai înaltă performanță pentru utilizarea în motoare moderne ecologice, diesel și benzină, Euro-4/5 și la cele mai recente Euro-6, cu emisii reduse, echipate cu catalizatoare și filtre de particule (DPF). Are un interval de schimb prelungit, în conformitate cu recomandările producătorilor de autovehicule. Oferă excelente proprietăți anti-uzură, protecție excelentă a motorului față de suprafața cilindrilor, formarea depunerilor la temperaturi ridicate, sedimente și coroziune. De asemenea, potrivit pentru utilizarea în motoare staționare și mobile care funcționează pe gaz natural comprimat (CNG).

AIMOL Turbo Synth Ultra 5W-30 este produs pe baza de ulei de bază sintetic cu vâscozitate scăzută, prin urmare este caracterizat printr-o bună pompabilitate la temperaturi scăzute, care mărește semnificativ viteza de circulatie și facilitează pornirea la temperaturi joase a motorului. Datorită utilizării unui modificator de vâscozitate rezistent la fracturările mecanice, presiunea în sistemul de ulei este stabilă.

In stoc

Descarcă fișierele de aici