Aimol Turbo LD 10W-30 - 20l

383,28 RON

Ulei mineral de motor pentru motoare diesel de utilaje grele și flote de tip mixt.

AIMOL Turbo LD 10W-30 este un ulei mineral de motor din clasa SHPD (Super High Performance Diesel) pentru motoarele diesel cu turbocompresoare de nivel Euro-3 și inferior, precum și pentru motoare Euro-4, 5 conform recomandărilor producătorului de echipament. Utilizat la vehiculele fără filtre de particule (DPF), este potrivit pentru majoritatea motoarelor cu sisteme EGR, sisteme Common Rail și sisteme cu catalizator (SCR NOx). Poate fi utilizat în motoare pe benzină ce folosesc tehnologie GPL (GPL, propan-butan).

AIMOL Turbo LD 10W-30 prelungește durata de viață atât a motoarelor diesel, cât și a celor pe benzină; recomandat pentru tipurile de motoare ale producătorilor europeni, japonezi și americani și, de asemenea, pentru cele cu intervale de schimb lungi (long drain). Uleiul este dezvoltat pe baza tehnologiei avansate de amestecare a uleiurilor minerale de bază, de înaltă calitate cu componentele sintetice, precum și un pachet de aditivi de ultima generație, care se reflectă în proprietățile antioxidante, dispersante, detergenți și anti-uzură.

AIMOL Turbo LD 10W-30 este proiectat cu un nivel ridicat de aditivi și componente sintetice, controlând în mod eficient formarea de acizi și funingine, prevenind astfel coroziunea, uzură și depunerile în motor.

In stoc

Descarcă fișierele de aici